Diagnotech – Procomcure

Společnost Diagnotech, založená v roce 2019 a podporovaná tisíci profesionály, vyniká svým rozsáhlým produktovým portfoliem. Od podpory akademického výzkumu po usnadnění rutinních zdravotnických postupů jsou odhodláni poskytovat inteligentní a spolehlivé nástroje pro diagnostiku in vitro (IVD) a výzkum. Je přední biotechnologickou společností nabízející produkty a kompletní laboratorní řešení.

V červenci 2023 uzavřeli strategické partnerství s rakouskou společností Procomcure. Tato spolupráce otevírá potenciál pro významné budoucí projekty v oblasti diagnostického testování. Společnost Procomcure byla po celou dobu pandemie v popředí poskytování testovacích služeb v Evropě.
Společnost udržuje plnou kontrolu nad celým procesem – od výroby surovin používaných v jejich diagnostických soupravách až po výrobu finální diagnostické soupravy, to vše ve vlastních zařízeních.

Jedinečnou vlastností Procomcure je vývoj na míru přizpůsobených PCR řešení. V úzké spolupráci se zákazníky vyvíjí unikátní produkty pro unikátní aplikace. S vysoce kvalifikovaným týmem odborníků a nejmodernějšími laboratořemi si troufají přistoupit na jakoukoli výzvu, kterou mají zákazníci na mysli.

 

Více informací zde

Přejít nahoru